Lurer Du På Hva Du Trenger Å Vite Om Kjøp Av HVAC -Utstyr? Les Denne Artikkelen!

Når det er riktig vedlikeholdt, er ikke hjemmets HVAC -system noe du merker. Du går bare inn døren og nyter en lufttemperatur og kvalitet du synes er behagelig. Når hjemmet ditt ikke fungerer som det skal, vet alle det. Fortsett å lese denne artikkelen for å få råd om ideer om riktig installasjon og vedlikehold av hjemmets oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg.

Når entreprenøren kommer for å fikse enheten eller installere en ny, bør han gå rundt i huset ditt og undersøke hva som skjer med ditt nåværende oppsett. De bør lete etter hvor mye isolasjon du har, hvor vinduene dine er og hvilken kvalitet de er og mer.

Før du velger en VVS -entreprenør, må du ha en ide om hva som må gjøres. En entreprenør vil bli hardt presset til å gi deg et estimat over telefonen hvis du ikke er kjent med systemet ditt. Hvis du ikke kan forklare noe for dem, blir dette enda vanskeligere. Det er viktig å vite dette på forhånd.

Når våren kommer og dagene begynner å varme opp, ring til en proff for å gi HVAC en gang til. Dette vil sikre at klimaanlegget ditt fungerer som forventet hele sommeren, og forhindrer deg i å svette det når du minst venter at systemet svikter.

Noen viftekondensatorer kan inneholde oljedeler, og hvis din gjør det, må du sørge for at den smøres minst en gang i året. Disse portene er vanligvis dekket med hetter laget av metall eller gummi. Velg en type SAE 20-olje som er ikke-vaskemiddel og lett. Legg 10 eller færre dråper i hver port for å unngå overfylling.

For å kjøle hjemmet ditt billig kan du skru opp temperaturen. Hvis du tar et par dusjer om dagen eller bare drikker kaldt isvann, vil du oppdage at du sparer mye penger på strømregningene dine ved å holde termostaten litt høyere enn vanlig hjemme.

Hvis du vil forlenge levetiden til HVAC -systemet ditt seriøst, og kutte ned den samlede strømregningen, må du installere takvifter i vanlige rom med varme sesonger. Energistjernersertifiserte takvifter kan noen ganger kutte HVAC-bruken din i to. Imidlertid vil du ikke fysisk merke en forskjell i temperatur.

Hvis du har et klimaanlegg for vinduer uten timer, kan du bruke en vanlig utløpstimer for å kontrollere når den er på eller av. Dette er de samme som du bruker til ferielamper, så alt du trenger å gjøre er å koble klimaanlegget til timeren og stille det til å kjøle deg i løpet av dagen.

For å velge en VVS -entreprenør du kan stole på, lønner det seg å bruke litt tid på å forske på noen få potensielle selskaper og sjekke omdømmet sitt. En god start ville være BBB for å se om det er noen klager, og deretter søke på nettet etter vurderingssteder der du kan se hva faktiske kunder hadde å si om opplevelsen. Dette vil hjelpe deg med å gjøre det beste valget.

Riktig fungerende HVAC i hjemmet betyr romtemperaturer innendørs i årstider, både kalde og varme. Feil fungerende HVAC i hjemmet betyr variabelt fuktighetsnivå innendørs, ubehagelige temperaturer og luft som muligens er til og med skitten å puste. Hold familien komfortabel, sunn og fornøyd med ideene i denne artikkelen om hjemmets HVAC.

Leter Du Etter Tips Om Hvac?