HVAC Gjør Og Ikke Gjør For Den Gjennomsnittlige Personen

HVAC -problemer er et av de problemene huseiere rett og slett hater å se oppstå. Oppgaven med å finne en kvalifisert, rimelig entreprenør er noe som mange rett og slett gruer seg til. Men ved å følge veiledningen som følger nedenfor, kan prosessen faktisk være langt enklere enn mange kanskje hadde forestilt seg, så fortsett å lese.

Når du kjøper et nytt HVAC -system for hjemmet ditt, må du sørge for at det er energieffektivt. I disse dager er de fleste nye HVAC -systemer energieffektive; det er en energistjernemerke på utstyret. For å være sikker på at strømkostnadene ikke går gjennom taket, må du velge utstyr som er energieffektivt.

Sørg for at utstyret du kjøper er ENERGY STAR -kompatibelt. Det kan virke som en liten ting, men det er det ikke. Produkter som er ENERGY STAR -kompatible, kan spare deg for mye penger i energikostnader i løpet av året. Det kan enkelt være over $ 100, noen ganger mye mer.

Ikke la gressklipp dekke utedelen til HVAC -systemet. Rett utklippene vekk fra utstyret. Det samme bør skje hvis du blåser i blader, så vær spesielt forsiktig når du går på utsiden av HVAC -enhetene når du flytter rusk.

Sørg for å sjekke fordamperbatteriet tømmes ofte når klimaanlegget er i gang. Hvis dette røret støtter opp, kan du finne vannskader på vegger, tak og gulv. Hvis du ender opp med mugg, bruker du bare en oppløsning av blekemiddel og vann for å rense røret.

For å spare penger på HVAC -systemet, skru ned klimaanlegget om natten og la hjemmet ditt varme opp litt. For å holde deg kald, bruk en kald vannfylt pute for å kjøle ned hodet og hele kroppen som et resultat. Dette kombinert med en vifte vil holde deg fra overoppheting mens du sparer på strømregningene.

Vedlikehold dine hørsels- og kjølesystemer en gang i året. Denne inspeksjonen vil sikre at enheten din fungerer effektivt, inkludert freonnivå og motorkontroll og olje av bevegelige deler. Dette vedlikeholdet betyr at systemet ditt vil fungere optimalt.

Vurder alle alternativene dine før du installerer et sentralt klimaanlegg. Du kan bare avkjøle visse rom, bruke hele huset vifter, eller til og med bruke et geotermisk system. Jo mer effektivt systemet du konfigurerer, desto mindre vil du bruke på regninger over tid når du bruker det.

Vurder vindus klimaanlegg for hjemmet ditt hvis du tenker på å installere en sentral enhet. Trenger du virkelig å kjøle ned kjøkkenet ditt over natten? Har du flere etasjer med bare ett soverom? For effektivt og billig kjøling bare der folk faktisk bor, er vindusenheter et godt valg.

Ingen ønsker å møte problemer med hjemmets HVAC -system. Å lide gjennom en kald natt eller en myldrende ettermiddag fordi reparasjoner eller utskifting av eksisterende utstyr er nødvendig er noe ingen ønsker å forholde seg til. Heldigvis kan informasjonen som presenteres ovenfor bidra til å demystifisere prosessen og hjelpe leserne med å få den hjelpen de trenger.

Leter Du Etter Tips Om Hvac?